Indická samosa s mozzarellou a sušenými paradajkami - recept pre Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
6
Náročnosť
ľahký
Príprava
25 min
Varenie
10 min
Suroviny
6 okrúhlych plátkov lístkového cesta na brik
3 paradajky sušené na slnku
12 guličiek mozzarelly (alebo 12 malých kociek)
2 PL oleja
1 | Pripravte si náplň:
Nakrájajte mozzarelu ..
Rozštvrťte paradajky.
Každý plátok cesta rozkrojte na polovicu (takže vzniknú 2 polkruhy). Z okrúhlych strán odkrojte 2 cm, aby vznikli široké 13 cm dlhé pásiky.
2 | Každý pásik zohnite na polovicu. Maslovačkou jemne potrite olejom zložený pásik. Na spodok pásika uložte guličku mozzarelly a kúsok sušenej paradajky. Potom cesto preložte a vytvorte trojuholníkovú samosu. Maselničkou ju potrite olejom.
3 | Samosy vložte do košíka na hranolky fritézy s grilom Easy Fry tak, aby sa neprekrývali. Zatvorte dvierka a pečte 10 minút na režime HRANOLKY.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.