• Večera
  • 13.5.2021

Indická samosa s mozzarellou a sušenými paradajkami - recept pre Easy Fry Oven & Grill

Large-Samosas with chicken and basil.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 6 okrúhlych plátkov lístkového cesta na brik
  • 3 paradajky sušené na slnku
  • 12 guličiek mozzarelly (alebo 12 malých kociek)
  • 2 PL oleja


1 | Pripravte si náplň:

Nakrájajte mozzarelu ..
image.png

Rozštvrťte paradajky. 

Každý plátok cesta rozkrojte na polovicu (takže vzniknú 2 polkruhy).
Z okrúhlych strán odkrojte 2 cm, aby vznikli široké 13 cm dlhé pásiky.

2 | Každý pásik zohnite na polovicu.
Maslovačkou jemne potrite olejom zložený pásik.
Na spodok pásika uložte guličku mozzarelly a kúsok sušenej paradajky.
Potom cesto preložte a vytvorte trojuholníkovú samosu.
Maselničkou ju potrite olejom.

image.png


3 | Samosy vložte do košíka na hranolky fritézy s grilom Easy Fry tak, aby sa neprekrývali.
Zatvorte dvierka a pečte 10 minút na režime HRANOLKY.

Dobrú chuť!
image.png

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko