• Obed
  • 11.1.2021

Hubové rizoto so špenátom - recept pro Cook4me+

Hubové rizoto so špenátom - recept pro Cook4me+
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
10 min
Vaření
Varenie
6 min

Suroviny

  • 1 polievkovú lyžicu olivového oleja
  • 150 gramov na kolieska nakrájaného póru
  • 300 gramov ryže arborio
  • 250 gramov húb (napríklad šampiňónov) nakrájaných na plátky
  • 750 mililitrov zeleninového alebo kuracie vývaru
  • 75 gramov čerstvého baby špenátu
  • 0,5 šálky strúhaného parmezánu na posypanie


Akú má multifunkčný hrniec Cook4me+ oproti ryžovarom výhodu? Okrem skvelej ryže si v ňom podľa chuti pripravíte taktiež rôzne druhy rizota. A to ľahko a veľmi rýchlo. Dali by ste si napríklad hubové rizoto so špenátom? Máme pre vás recept, ako si ho v multifunkčnom hrnci uvariť! Určené množstvo je celkom pre 4 osoby.
 
Postup:


  • 1. Pripravte si všetky prísady.
  • 2. Na dno multifunkčného hrnca na rizoto pridajte olivový olej a zapnite funkciu “opekanie”.
  • 3. Na olivovom oleji opečte pór, ku ktorému potom pridajte ryžu. Všetko dobre premiešajte.
  • 4. Do multifunkčného hrnca na ryžu pridajte nakrájané huby a prilejte vývar. Zase všetko premiešajte a Cook4me+ uzatvorte.
  • 5. Na displeji multifunkčného hrnca zvoľte funkciu tlakového varenia a rizoto takto varte ďalších 6 minút. Potom už máte hotovo.

Hubové rizoto posypte strúhaným parmezánom a podávajte s čerstvým baby špenátom. Vyššie uvedený recept na rizoto nemusíte variť len manuálne, rovno si ho do šikovného multifunkčného hrnca Cook4me+ uložte. Nabudúce si tak na začiatku varenia priamo na displeji vyberiete uložený recept na hubové rizoto. Multifunkčný hrniec vás bude pri varení rizota sám krok za krokom inštruovať.



Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.