• Obed
  • 28.11.2024

Hovädzie mäso na kórejský spôsob - recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Hovädzie mäso na kórejský spôsob.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 800 g hovädzieho krku nakrájaného na 2 cm kocky
  • 120 g nakrájanej cibule
  • 12 cl sójovej omáčky
  • 50 g hnedého cukru
  • 18 cl hovädzieho vývaru
  • 4 strúčiky cesnaku, ošúpané a nasekané
  • 2 polievkové lyžice sezamového oleja
  • 2 polievkové lyžice ryžového octu
  • 2 polievkové lyžice čerstvo nastrúhaného zázvoru
  • 2 polievkové lyžice omáčky Gochujang
  • 2 polievkové lyžice sezamových semienok

KROK 1: Pripravte si prísady.

KROK 2: Nakrájajte cibuľu.

KROK 3: Do misky vložte všetky prísady okrem bieleho sezamu.

KROK 4: Varte v tlakovom hrnci.

KROK 5: Podávajte horúce a posypte bielym sezamom.

TIP: Množstvo pikantnej omáčky Gochujang upravte podľa vlastnej chuti. Kórejské hovädzie mäso podávajte s ryžou alebo rezancami. Posypte čerstvými nasekanými bylinkami. Gochujang, chutnú kórejskú chilli pastu, a ryžový ocot nájdete v obchodoch s ázijskými potravinami alebo v špecializovaných oddeleniach bežných supermarketov.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko