Hovädzie líčka nakrájajte na väčšie kusy, osoľte a okoreňte.
V tlakovom hrnci rozohrejte olivový olej a líčka sprudka opečte zo všetkých strán, kým nebudú mať zlatistú farbu.
Cibuľu, mrkvu a petržlen nakrájajte na menšie kúsky.
Papriku rozpoľte a akonáhle sú líčka opečené, otočte ich a do hrnca pridajte nakrájanú zeleninu.
Premiešajte všetko dohromady a pridajte paradajkový pretlak.
Zeleninu nechajte chvíľu restovať, aby sa chute prepojili.
Do hrnca nalejte 2 dcl červeného vína a pridajte drvené paradajky.
Doplňte 2 dcl vody, osoľte, okoreňte a uzavrite tlakový hrniec.
Varte približne 30 minút, kým mäso nezmäkne.
Medzitým olúpte zeler, nakrájajte ho na kocky a uvarte v osolenej vode do mäkka.
Akonáhle je zeler hotový, rozmixujte ho s maslom do hladkej konzistencie.
Postupne prilievajte teplé mlieko, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu pyré.
Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
Na tanier najprv rozprestrite zelerové pyré.
Naň položte šťavnaté hovädzie líčka spolu so zeleninou z hrnca a prelejte omáčkou z vína.