1 kg hovädzieho skľučovadla a holene, na kúsky po 100 g
1 cibuľa, olúpaná a na štvrťky
500 g šampiňónov, olúpaných a na štvrťky
250 g údenej klobásy, na dva alebo tri diely
20 g masla
100 ml bieleho vína
2 lyžice paradajkového pyré
2 lyžičky papriky
2 lyžice petržlenu, umyté a nasekané
Tradičná horčica a kyslá smotana na servírovanie
Pripravte si ingrediencie. Umyte a nasekajte petržlen. Do nádoby vložte maslo. Rozpustite. Pridajte huby a smažte ich, v prípade potreby v niekoľkých dávkach. Mäso vyberte. Vlejte víno. Pridajte hovädzie mäso. Pridávajte vodu, kým nie sú ingrediencie ponorené. Pridajte cibuľu, klobásy, papriku, paradajkové pyré, soľ a korenie. Doba varenia: 55 minút Pridajte petržlen a huby. Podávajte s kyslou smotanou a horčicou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.