• Obed
  • 29.5.2020

Hovädzí guláš - recept šéfkuchára Onřeje Slaniny pre Tefal Cook4me+

3.7 (6x)
hovadzi gulas.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
stredne náročný
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

2 osoby

  • 300g Hovädzie glejovky
  • 40g Masť
  • 150g Cibuľa
  • 2ks Bobkový list
  • 1 lyžica Sladká paprika
  • 1 lyžica Paradajkový pretlak
  • 4ks Strúčik cesnaku
  • ½ks Zemiak
  • ½ lyžička Rasca
  • 0,3l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • 2ks Nové korenie
  • štipka Majorán
  • ½ks Chilli paprička

4 osoby

  • 700g Hovädzie glejovky
  • 80g Masť
  • 300g Cibuľa
  • 4ks Bobkový list
  • 2 lyžica Sladká paprika
  • 2 lyžica Paradajkový pretlak
  • 8ks Strúčik cesnaku
  • 1ks Zemiak
  • 1 lyžička Rasca
  • 0,6l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • 4ks Nové korenie
  • štipka Majorán
  • 1ks Chilli paprička

6 osôb

  • 1000g Hovädzie glejovky
  • 100g Masť
  • 450g Cibuľa
  • 6ks Bobkový list
  • 3 lyžica Sladká paprika
  • 3 lyžica Paradajkový pretlak
  • 12ks Strúčik cesnaku
  • 1½ks Zemiaky
  • 1½ lyžička Rasca
  • 0,8l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • 6ks Nové korenie
  • štipka Majorán
  • 1½ks Chilli paprička

  1. Mäso nakrájajte na veľké kusy a zmiešajte s paprikou.
  2. Cibuľu nakrájajte najemno.
  3. Cesnak, majorán a korenie rozotrite so soľou.
  4. Zvolte program opečenie (vlastné nastavenie).
  5. Rozpustite masť. 
  6. Pridajte cibuľu, bobkový list, nové korenie a rascu.
  7. Osmažte. 
  8. Pridajte mäso s paprikou, čili papričku, posoľte a opečte.
  9. Pridajte pretlak a osmažte. 
  10. Zalejte vodou a pridajte nastrúhaný zemiak.
  11. Nastavte program tlakové varenie (vlastné nastavenie) na 30 minút.
  12. Dochuťte rozotretou zmesou korenia.
Tento recept odporúča šéfkuchár Ondřej Slanina.
Ondřej+Slanina+-+šéfkuchař+Tefal.jpg

Odporučené produkty


Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko