• Raňajky
  • 9.6.2023

Horúce sendviče s tuniakom

hot tuna sandwiches.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 8 plátkov sendvičového chleba s priemerom približne 9 cm
  • 20 g masla
  • 140 g celého tuniaka v slanom náleve
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 polievkové lyžice balzamikového octu
  • 1 jarná cibuľka alebo pažítka
  • 100 g strúhaného syra čedar
  • Soľ a korenie
  • 20 g masla

Pripravte si šalát z tuniaka:

Tuniaka scedíme a vložíme do misky. Rozdrvte ho vidličkou.

Jarnú cibuľku nakrájajte na tenké plátky a pridajte ju k tuniakovi.

Pridajte olivový olej a balzamikový ocot a dochuťte soľou a korením.

Dobre premiešajte.

Na dosku na krájanie položte 8 plátkov sendvičového chleba.

Maslo rozpustite v mikrovlnnej rúre a rozotrite na 4 plátky.

Otočte ich natretou stranou nadol a na nenatretú stranu rozotrite tuniakový šalát.

Hojne posypte syrom čedar.

Na čedar položte zvyšné 4 plátky a vrchné časti potrite rozpusteným maslom.

Sendviče položte na štandardný podnos Easy Fry.

Nastavte rúru na režim MANUAL pri 200 °C na 5 minút.

Podávajte so zeleným šalátom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko