Grilovaný pstruh na bylinkách - recept pre Tefal Optigrill Elite XL
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
20 min
Varenie
20 min
Suroviny
4 čerstvo očistené a vypitvané pstruhy
4 plátky masla
čerstvé bylinky (na každého pstruha 2 vetvičky tymiánu a 2 vetvičky rozmarínu)
niekoľko plátkov citrónu (približne 2 kusy na každú rybu)
soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
slnečnicový olej na potieranie
Ako najlepšie pripraviť pstruha na grile? Určite v kombinácii s maslom a bylinkami. Na stolnom elektrickom grile Tefal Optigrill Elite XL však nemusíte robiť z ryby filety, ugrilujte si pstruha celého. Ktoré ingrediencie k tomu budete potrebovať?
Pstruh na kontaktnom grile je jednoduchá záležitosť. Celého očisteného pstruha najskôr zvnútra a zvonku osoľte a okoreňte čiernym mletým korením. Do každého kusu vložte plátok masla, 2 kusy citrónu, tymián a rozmarín.
Rozpáľte OptiGrill Elite XL, ktorého grilovaciu plochu potrite olejom. Na grilovaciu plochu položte naplneného pstruhy a kontaktný gril priklopte. Približne za 15 až 20 minút bude grilovaný pstruh hotový. Pstruha na tanieri ozdobte plátkom citrónu a čerstvými bylinkami.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.