• Večera
  • 4.1.2021

Grilovaný pstruh na bylinkách - recept pre Tefal Optigrill Elite XL

Grilovaný pstruh na bylinkách - recept pre Tefal Optigrill Elite XL
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
20 min
Vaření
Varenie
20 min

Suroviny

  • 4 čerstvo očistené a vypitvané pstruhy
  • 4 plátky masla
  • čerstvé bylinky (na každého pstruha 2 vetvičky tymiánu a 2 vetvičky rozmarínu)
  • niekoľko plátkov citrónu (približne 2 kusy na každú rybu)
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • slnečnicový olej na potieranie

Ako najlepšie pripraviť pstruha na grile? Určite v kombinácii s maslom a bylinkami. Na stolnom elektrickom grile Tefal Optigrill Elite XL však nemusíte robiť z ryby filety, ugrilujte si pstruha celého. Ktoré ingrediencie k tomu budete potrebovať?
Pstruh na kontaktnom grile je jednoduchá záležitosť. Celého očisteného pstruha najskôr zvnútra a zvonku osoľte a okoreňte čiernym mletým korením. Do každého kusu vložte plátok masla, 2 kusy citrónu, tymián a rozmarín.
Rozpáľte OptiGrill Elite XL, ktorého grilovaciu plochu potrite olejom. Na grilovaciu plochu položte naplneného pstruhy a kontaktný gril priklopte. Približne za 15 až 20 minút bude grilovaný pstruh hotový. Pstruha na tanieri ozdobte plátkom citrónu a čerstvými bylinkami.

Odporučené produkty

Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.