Grilované zemiaky s bylinkami a parmezánom - recept pre Optigrill Elite XL
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
10 min
Suroviny
1 kg zemiakov (varný typ "C", ideálne odroda Maris Piper alebo King Edward)
2 polievkové lyžice olivového oleja
50 g parmezánu
1 polievková lyžica provensálskeho korenia
1 kávová lyžička soli
čerstvo mleté čierne korenie
Zapnite gril. Zvoľte program a stlačte tlačidlo OK. Zemiaky umyte a nakrájajte na 1 cm plátky. Zmiešajte s olivovým olejom, provensálskym korením, soľou a korením. Po skončení predhrievania,položte zemiakové plátky na gril (budete ich musieť grilovať v dávkach) a zatvorte ho. Grilujte zemiaky podľa pokynov na obrazovke. Preneste zemiaky na misku a posypte parmezánom.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.