• Obed
  • 24.4.2024

Grilované hovädzie mäso s omáčkou chimichurri (Picanha) - Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30

Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha).jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 500 g rump steakových prúžkov z bravčového mäsa
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • Soľ
  • 1 jarná cibuľka, nasekaná
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate
  • 2 čajové lyžičky sušeného oregána
  • 1 malá červená paprika, nasekaná
  • 6 polievkových lyžičiek červeného vínneho octu
  • 0,5 limetky (šťava)
  • 12 cl olivového oleja
  • Soľ

KROK 1: Príprava omáčky: V stredne veľkej nádobe zmiešajte všetky prísady. Mäso: osolíme, okoreníme a potrieme olejom.

KROK 2: Zapnite OptiGrill. Vyberte program "Red Meat“ ("Červené mäso") a stlačte tlačidlo OK. Hneď po skončení predhrievania položte hovädzie mäso na gril a zatvorte ho. Pečte, kým sa svetelný indikátor nezmení na červený.

KROK 3: Keď je mäso upečené, nakrájajte ho na tenké plátky a položte na tanier. Pomocou lyžice naň nalejte omáčku chimichurri.

KROK 4: Dobrú chuť.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko