KROK 1: Pripravte si ingrediencie.
KROK 2: Horčicu zmiešajte s citrónovou kôrou, korením a olejom, mäso marinujte. Dajte do chladničky na ½ hodiny.
KROK 3: Na bešamel rozpusťte maslo, pridajte múku, trochu opražte, potom pridajte nadrobno nasekaný cesnak a miešajte 1 minútu.
KROK 4: Prilejte mlieko a varte do zhustnutia. Medzitým dochuťte soľou a korením a pridajte polovicu strúhaného syra a omáčku miešajte, kým sa syr neroztopí.
KROK 5: Karfiol rozoberte na ružičky. Varte vo vriacej osolenej vode 1-2 minúty. Vyberte a sceďte.
KROK 6: Mrkvu nakrájajte na kolieska. Zeleninu vložte do pekáča OptiGrillu, zmiešajte s nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou a na vrch nalejte bešamel.