Grilovaná klobáska s horčicovou omáčkou - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
28 min
Suroviny
700 g toulouskej klobásy, ideálne v jednom kuse alebo iné biele
1 PL kremžskej / hrubozrnnej horčice
2 PL medu
100 ml bieleho vína
2 vetvičky tymiánu
1 | Do menšieho hrnca dajte med, horčicu, tymián a víno a nechajte zovrieť. Nechajte variť, pravidelne miešajte a zatiaľ predhrejte grilovací rošt.
2 | Vložte grilovací rošt navrch fritézy s grilom Easy Fry, odkvapkávaciu misku umiestnite podeň a predhrejte rošt na režime GRILOVANIE (200 °C) na 13 minút.
3 | Zvite klobásu do kolieska a v dvoch bodoch oproti sebe upevnite špajľami. Keď sa zariadenie zahreje, potrite maselničkou obe strany klobásy horčicovou zmesou a uložte ju na grilovací rošt.
4 | Grilujte 15 minút na režime GRILOVANIE (200 °C), v polovici klobásu otočte. Klobásu podávajte na tanieri poliatu zvyškom horčicovej omáčky.
TIP: Podávajte s domácim horčicovým pyré: očistite a uvarte 1 kg zemiakov. Zlejte ich a roztlačte s 25 g masla, 2 PL horčice, 150 ml mlieka, soľou a čiernym korením.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.