KROK 1: Príprava marinády: V malej miske zmiešajte med, sladkú papriku, soľ, korenie a trochu olivového oleja.
KROK 2: Touto zmesou potrite očistené bravčové kotlety.
KROK 3: Kotlety vložte na rozohriaty Optigrill 4v1 XL a grilujte približne 10 minút, kým mäso nebude prepečené a zlatisté.
KROK 4: Baby zemiaky rozpoľte, osoľte a okoreňte.
KROK 3:Zelenú špargľu umyte a odrežte drevnaté konce.
KROK 4: Cesnak olúpte a červenú cibuľu nakrájajte na polovice.
KROK 5: Na gril prilejte trochu olivového oleja, pridajte kúsok masla a vložte cesnak, špargľu, chren, cibuľu a zemiaky.
KROK 6: Grilujte spoločne zhruba 10 minút, kým zelenina a zemiaky nie sú mäkké a jemne opečené. Cesnak a cibuľa slúži na dochutenie špargle a zemiakov.
KROK 7: Na tanier naaranžujte grilovanú špargľu, zemiaky a červenú cibuľu.
KROK 8: Navrch položte plátky bravčovej kotlety.
KROK 9: Pokrm dozdobte čerstvými bylinkami a pokvapkajte olivovým olejom
Odporučené produkty