• Obed
  • 9.12.2024

Fazuľový krém s paradajkami - recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Fazuľový krém s paradajkami.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 2 ks cibule
  • 2 konzervy bielej fazule v slanom náleve
  • 5 až 6 strúčikov cesnaku
  • 300 g cherry paradajok
  • Olej
  • Soľ
  • 4 polievkové lyžice čerstvého syra Gervais
  • Mleté korenie

KROK 1: Pripravte si ingrediencie. Cibuľu nakrájajte na kocky, fazuľu sceďte z nálevu, paradajky umyte a cesnak nakrájajte na plátky.

KROK 2: Stlačte START. Na oleji opečte cibuľu, kým nezhnedne, pridajte cesnak a chvíľu smažte. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 3: Stlačte START. Do hrnca pridajte paradajky a restujte ich, kým nezmäknú. Paradajky roztlačte, aby z nich vytiekla šťava. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 4: Stlačte START. Do hrnca pridajte fazuľu, osoľte, okoreňte a chvíľu poduste. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 5: Stlačte START. Do zmesi pridajte čerstvý syr a premiešajte. Krátko povarte.

KROK 6: Podávajte s čerstvým alebo opečeným chlebom.

TIP: Ak chcete krémovejšiu omáčku, môžete počas varenia pridať nálev z fazule.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko