• Obed
  • 7.8.2024

Dusené hovädzie mäso na japonský spôsob - recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Hovězí guláš na japonský způsob.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 800 g duseného hovädzieho mäsa (nakrájaného na 4 cm kocky)
  • 1 polievková lyžica múky
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • 1 cibuľa, nasekaná
  • 2 mrkvy, nakrájané na 2 cm kúsky
  • 150 g prerastenej slaniny, nakrájanej na 3 cm pásiky
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 33 cl japonského piva
  • 5 cl vody s 15 g kukuričnej múky (kaša)
  • 2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate
  • Soľ, čierne korenie

KROK 1: Pripravte si prísady.

KROK 2: Nakrájajte cibuľu.

KROK 3: Hovädzie mäso opekajte 3 minúty na oleji a múke. Pridajte cibuľu, mrkvu, prerastenú slaninu a cesnak. Opekajte 2 minúty.

KROK 4: Zalejte japonským pivom a vodou s kukuričnou múkou a varte 1 min.

KROK 5: Varte v tlakovom hrnci.

KROK 6: Posypte petržlenovou vňaťou a podávajte.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko