• Obed
  • 5.4.2024

Dusená ryba na turecký spôsob - Cook4me+ Connect Tefal CY855830

Dušená ryba na turecký způsob.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 4 filiet z tresky (každá 120 g)
  • 400 g ošúpaných a na kocky nakrájaných zemiakov (2 cm kocky)
  • 100 g nakrájanej cibule
  • 60 g červenej papriky nakrájanej na kocky (2 cm kocky)
  • 400 g paradajok nakrájaných na drobné kocky
  • 2 polievkové lyžice paradajkového pretlaku
  • 1 citrónová šťava
  • 2 strúčiky cesnaku, ošúpané a nasekané
  • 1 čajová lyžička sušeného oregána
  • 2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate
  • Soľ

KROK 1: Pripravte si prísady.

KROK 2: Položte rybu do stredu nádoby.

KROK 3: Pridajte všetky ostatné prísady okrem oregána a petržlenovej vňate.

KROK 4: Tlakové varenie: 5 min.

KROK 5: Po uvarení posypte oregánom a petržlenovou vňaťou. Podávajte horúce.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko