• Rady & Tipy
  • 2.5.2021

Domáca dezinfekcia oblečenia: Ako na to?

tefal_FB_1200x628_IxeoCubeSK.png

Hľadáte metódu, vďaka ktorej môžete v podmienkach vašej domácnosti spoľahlivo dezinfikovať látky a oblečenie? Máme pre vás riešenie. Použite vysokotlakový naparovač, ktorý si poradí aj s koronavírusom. Tento šikovný elektrický pomocník dezinfikuje s prehľadom nielen oblečenie, ale napríklad aj bavlnené rúška.

Dezinfekcia oblečenia: Možností máte hneď niekoľko

Akým spôsobom môžete doma dezinfikovať oblečenie? Pokiaľ to materiál oblečenia dovolí, perte ho v práčke minimálne na 60 °C. Miesto aviváže do práčky pridajte klasický ocot, ktorý má dezinfekčné účinky a ktorý vaše oblečenie nádherne prevonia a zmäkčí. Vypraté oblečenie následne vložte ešte do sušičky a potom ho starostlivo prežehlite. 
 
Ako na dezinfekciu oblečenia, ak nemáte čas ho prať, sušiť ani prežehliť? Môžete použiť dezinfekčný sprej na tkaniny, ktorý je rovnako vhodný aj na látkové rúška. V domácich podmienkach môžete dezinfikovať textílie taktiež pomocou generátoru ozónu. K dezinfekcii oblečenia je vhodný aj vysokotlakový naparovač Ixeo Cube od Tefalu, ktorým doma spoľahlivo dezinfikujete najrôznejšie textílie pomocou vysokotlakovej pary.

Vysokotlakový naparovač Tefal funguje rýchlo a spoľahlivo

Vysokotlakový naparovač Ixeo Cube pracuje na princípe naparovacej dezinfekcie oblečenia. Poradí si so všetkými druhmi látok, teda nielen s bavlnou. Tento pomocník na dezinfekciu odevu využíva čistiacu a dezinfekčnú silu vysokotlakovej pary pri teplote 155 °C, ktorá zabíja až 99,9 percent všetkých vírusov a baktérií.
 
S vysokotlakovým naparovačom Ixeo Cube sa vám bude neuveriteľne jednoducho pracovať. Je totiž prenosný a veľmi ľahký, vďaka čomu vo vertikálnej polohe spoľahlivo dezinfikujete všetky textílie a dostanete sa aj do ich záhybov. Ixeo Cube vyniká pokročilou vysokotlakovou technológiou s pôsobivým parným výkonom. Tento prístroj má tlak pary až 5,8 barov, nepretržitý výkon až 90 gramov za minútu a parný ráz 200 gramov za minútu aj pre odolné záhyby.

Medium-Steamer_Cube_lifestyle_079.jpg

Hlavné prednosti vysokotlakového naparovača Tefal

Aké sú hlavné prednosti vysokotlakového naparovača Ixeo Cube, ak chcete jeho prostredníctvom dezinfikovať textílie? Na rozdiel od dezinfikovania oblečenia octom, ozónom či dezinfekciou v spreji, je tento spôsob domácej dezinfekcie oblečenia omnoho rýchlejší a jednoduchší. Navyše je to bez chémie, pretože vysokotlakový naparovač využíva k dezinfikovaniu iba vysokotlakovú horúcu paru.

Vysokotlakový naparovač Ixeo Cube je po zapnutí pripravený dezinfikovať už za 70 sekúnd. Keďže má mimoriadne nízku hmotnosť, ktorá je o polovicu ľahšia ako u klasickej žehličky, môžete s ním veľmi jednoducho vo zvislej polohe dezinfikovať textílie či látkové rúška každý deň a to kľudne aj ráno, na poslednú chvíľu, keď sa ponáhľate do zamestnania alebo do školy.
 
Tento vysoko výkonný prístroj dokáže z tkanín eliminovať až 99, 9 percent vírusov a baktérií v priebehu len niekoľkých sekúnd. V prípade vysokotlakového naparovača od Tefalu máte navyše istotu, že dezinfekcia oblečenia (a to aj od covidu) prebehla skutočne rovnomerne a s 99,9 percentnou účinnosťou.

Medium-UR2020_tournage (147).jpg

Druhy tkanín, ktoré vysokotlakový naparovač Ixeo Cube spoľahlivo dezinfikuje

 
Pomocou niekoľkých ťahov vysokotlakový naparovač od Tefalu vaše oblečenie nielen perfektne vyžehlí a zbaví nežiaducich pachov, ale taktiež dezinfikuje. Tento prístroj, ktorý je určený pre všetky druhy tkanín, využijete teda nielen k dezinfekcii bavlnených odevov. Rovnako šetrne dezinfikuje chúlostivé látky, ktoré zároveň nádherne vyžehlí a odstraní u nich pokrčenie a neželané záhyby. Para je šetrná k látke, preto vám vysokotlakový naparovač pomôže aj pri dezinfekcii tých najjemnejších tkanín. Vďaka pare zvládnete odstrániť aj peľ a prach. Môžete s ním ľahko dezinfikovať aj kabelky, tašky, hračky a pelechy pre domácich maznáčikov.

LOGO_SANITIZE_99.9_steam-SK male.jpg
*Externé testy prevádzané v nezávislých laboratóriách, priložením výrobku na bavlnenú látku a pomalým naparovaním trikrát tam a naspäť
Medium-LC štítek_UT2020 USP2_SK.jpg

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko