• Večera
  • 29.1.2024

Dhal z tresky a šošovice

dhal z tresky a čočky.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 2 polievkové lyžice rastlinného oleja
  • Dve 150 g filety z tresky posypané múkou
  • 100 g nakrájanej cibule
  • 500 g konzervovanej varenej šošovice
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 18 cl kokosového mlieka
  • Soľ a korenie
  • 2 čajové lyžičky rasce
  • 1 čajová lyžička kurkumy
  • 2 polievkové lyžice jemne nasekaného čerstvého koriandra

Pripravte si ingrediencie.

Nakrájajte cibuľu.

Koriander nasekajte nadrobno.

Do panvice nalejte olej.

Filety z tresky pomaly opečte. Rybu vyberte z nádoby.

Pridajte ostatné prísady okrem koriandra a premiešajte. Na zeleninu položte rybu.

Tlakové varenie: 5 minút

Ozdobte koriandrom. Podávajte s ryžou basmati.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko