• Rady & Tipy
  • 2.4.2022

Chytrá sada riadu do vašej kuchyne

03_22_FB_IngenioSK1200x675.png

Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako ušetriť miesto v kuchyni pomocou chytrého riadu. Aké sú jeho hlavné prednosti? Uvaríte v ňom akýkoľvek recept ako v klasickom riade, ale v šuflíku vám zaberie podstatne menej miesta.

Tipy, ako ušetriť miesto v kuchyni 

Nedostatok úložných priestorov v kuchynskej linke trápi snáď každého z nás. Ak si však svoju kuchyňu správne zorganizujete, môžete ušetriť veľa miesta. Ako teda využiť priestor v kuchyni, aby kuchynská linka pôsobila prehľadne a bol v nej dostatok úložného miesta? Vyskúšajte nasledujúce tipy.

1. V prípade kuchynskej linky sú úplným základom horné skrinky, ktoré majte až ku stropu.

2. Na stenu kuchynskej linky nainštalujte doplnkové police a poličky. Využiť môžete tiež závesnú lištu, na ktorú zavesíte nádoby na kuchynské náčinie, háčik s držiakom na papierové kuchynské utierky alebo poličky na koreničky či čerstvé bylinky.

3. Snažte sa využiť aj rohy kuchynskej linky. A to ako výklopným systémom kuchynských skriniek , tak rohovými policami postavenými na pracovnej ploche.

4. V kuchynskej linke uskladnite taký počet tanierov, šálok, pohárov či hrncov, ktorý skutočne využijete. Z kuchynskej linky naopak vyraďte veci, ktoré nepoužívate, ktoré sú rozbité alebo ktoré máte viackrát.

5. Zaobstarajte si chytrý riad, ktorý vám ušetrí veľa miesta. Neviete aký? Čítajte ďalej!

6. V prípade drobnejších kuchynských potrieb používajte krabičky a rozdeľovače. Aby ste ušetrili v kuchyni miesto, prídu vám vhod skladné hrnce a sety skladného riadu.

Chytrá výbava do kuchyne: Skladné hrnce s multifunkčným využitím. 

Hľadáte chytrú výbavu do kuchyne? Zaobstarajte si inteligentný riad Tefal Ingenio. Tieto skladné hrnce a panvice sú navzájom stohovateľné a priestorovo nenáročné. Preto v kuchynskej linke zaberú minimum miesta. Tefal Ingenio predstavuje skladný riad, ktorý vám navyše zaistí jednoduché a rýchle varenie každého druhu na špičkovej úrovni. 

Dajte zbohom starým hrncom, panviciam a pekáčom, ktoré vám v kuchynskej linke zaberali množstvo miesta. Vo svojej kuchyni si vystačíte iba s inteligentným skladným riadom Ingenio od Tefalu, v ktorom si pripravíte úplne všetky pokrmy. Tento riad sa skladá z pokrievok, hrncov a panvíc majúcich odnímateľnú rukoväť, ktorú medzi nimi môžete ľubovoľne precvakávať. Na riade Tefal Ingenio môžete smažiť, dusiť či opekať na sporáku, vložiť ho namiesto pekáča tiež rovno do rúry a doplnený o plastové viečko aj do chladničky.  

V stohovateľnom riade Tefal Ingenio uvaríte všetko, čo vám napadne 

Skladací alebo stohovateľný riad Tefal Ingenio je naozaj multifunkčný. Oceníte nielen jeho stohovateľnosť a priestorovú úsporu. Okrem toho, že ho môžete bez obáv vložiť do rúry, v ňom uvaríte aj na všetkých druhoch sporákov. Tefal Ingenio je teda kompatibilný s plynovým sporákom, elektrickým sporákom sklokeramikou, aj indukciou.

A čo všetko si v tejto multifunkčnej sade riadu pripravíte? Akýkoľvek recept, ktorý vám napadne. A to teda palacinky, zemiakové placky, rezne, restované mäso, dusené mäso, pečené mäso, pečenú zeleninu, smotanové omáčky, zmes na čínu, zmes na špagety, dusenú kapustu, rizoto alebo cestoviny s omáčkou. Vďaka multifunkčnosti skladacieho riadu Tefal Ingenio je váš výber konkrétneho receptu skutočne neobmedzený.

Ako sa o skladný riad Tefal Ingenio starať, aby vydržal

Aby vám multifunkčná sada riadu Tefal Ingenio vydržala čo najdlhšie, príkladne sa o tento set riadu starajte. Po použití ho môžete vložiť do umývačky riadu. Vďaka odolnému a nepriľnavému povrhcu Titanium Mineralia sa Tefal Ingenio jednoducho čistí aj ručným umývaním v teplej jarovej vode. Pre ešte väčšiu ochranu proti poškriabaniu môžete medzi jednotlivé diely Ingenio vložiť napr. kuchynskú utierku. 

Skladný riad od Tefalu sa môže pochváliť dlhou životnosťou. Vzhľadom k tomu, že je na neho záruka 10 rokov, táto chytrá výbava do kuchyne sa stane vaším najobľúbenejším spoločníkom pri varení.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko