• Večera
  • 3.2.2022

Chlebík s baklažánom a fetou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

1-8.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
12 min
Vaření
Varenie
58 min

Suroviny

  • 2 baklažán
  • 1 strúčik cesnak
  • 2 paradajky
  • 150 g múka
  • 3 vajcia
  • 11 g prášok do pečiva
  • 100 ml mlieko
  • 80 ml olivový olej
  • 150 g feta
  • 1 štipka tymian
  • 1 štipka soľ
  • 1 štipka korenie

Predhrejte rúru na 180°C a nasďte na prístroj mixovací nástavec.

Baklažány nakrájajte na kocky.

Do prístroja pridajte nakrájaný baklažán, nasekaný strúčik cesnaku a lyžicu olivového oleja.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Paradajky nakrájajte na kocky. Nakrájené paradajky, tymian, soľ a korenie potom pridajte vrchným otvorom vo veku a stlačte "Štart".

Zelenina musí být rozomletá.

Vyberte z misy zeleninu, vylejte vodu a dajte si zeleninu nabok.

Dajte dolu mixovací nástavec.

Pridajte do misy 150g múky, 3 vajcia a 11g prášku do pečiva.

Ďalej pridajte 100ml mlieka a 80ml olivového oleja.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Pridajte baklažány, uvarené paradajky a 150g fety na kocky.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Cesto vyklopte do formy a dajte piecť do rúry na 40 minút na 180°C.

Podávajte studené so šalátom.

obrazek.png

Odporučené produkty

Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.