200 g červenej papriky zbavenej semien a nakrájanej na malé kocky
400 g konzervovanej fazule
50 ml vody
Soľ, korenie
1 čerstvej nakrájanej papriky
2 PL paradajkového pretlaku
2 PL rastlinného oleja
Pripravte si ingrediencie. Do nádoby nalejte olivový olej. Líčka osmahnite dohneda z každej strany. Pridajte cibuľu, chilli a korenie. Smažte do zlata. Pridajte nakrájané paradajky, paradajkové pyré a fazuľu. Ochuťte soľou a korením. Doba varenia: 38 minút
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.