• Večera
  • 13.10.2020

Cestoviny s baklažánom a ančovičkami - recept Tefal Cook4me+

Cestoviny s baklažánom a ančovičkami - recept Tefal Cook4me+
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
15 min
Vaření
Varenie
8 min

Suroviny

4 osoby

  • 320 g cestovín Casarecce
  • 400 g umytého baklažánu nakrájaného na 2 cm kocky
  • Šťava z 1 citróna
  • 2 ošúpaný a nasekaný strúčik cesnaku
  • 2 PL olivového oleja (povinné)
  • 2 ČL mletej rasce
  • 2 PL umytého a nasekaného petržlenu (pokiaľ možno, petržlenová vňať)
  • 20 marinovaných ančovičiek (alebo sardiniek)
  • 0,6 ČL cukru
  • 530 ml osolenej vody

Pripravte si ingrediencie.
cestoviny s baklazanom suroviny.png
Baklažány umyte a nakrájajte na 2 cm kocky.
Ošúpte a nakrájajte strúčiky cesnaku.
Premyte a nakrájajte petržlen.
Do nádoby postupne vkladajte: 150 g baklažánu, cesnak, cukor, olej, vodu a zvyšok baklažánu.
cestoviny s baklazanom postup.png
Doba varenia: 8 min.
Pridajte citrón, rascu a petržlen. 
Podávajte ozdobené ančovičkami.

Odporučené produkty

Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (viz Podmienky používanie).

Súhlasím