Carbonara gnocchi so smotanou - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
5 min
Varenie
3 min
Suroviny
4 osoby
600 g gnocchi
10 nasekaných plátkov talianskej slaniny pancetta (alebo slanina)
2 PL olivového oleja
4 žĺtky na omáčku
60 g strúhaného parmezánu alebo pecorina
3 dl nesoleného zeleninového vývaru
100 g smotany
Korenie
Pripravte si ingrediencie. Tretinu syra odložte. V miske zmiešajte žĺtky, zvyšný syr a pätinu vývaru. Do nádoby nalejte olej. Slaninu osmažte do hneda. Pridajte smotanu, vývar a gnocchi. Okoreňte a zamiešajte. Doba varenia: 3 min.
Pridajte žĺtky/zmes syrov. Miešajte do zhustnutia a servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.