• Obed
  • 20.7.2020

Carbonara gnocchi so smotanou - recept pre Tefal Cook4me+

carbonara.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
3 min

Suroviny

4 osoby

  • 600 g gnocchi
  • 10 nasekaných plátkov talianskej slaniny pancetta (alebo slanina)
  • 2 PL olivového oleja
  • 4 žĺtky na omáčku
  • 60 g strúhaného parmezánu alebo pecorina
  • 3 dl nesoleného zeleninového vývaru
  • 100 g smotany
  • Korenie

Pripravte si ingrediencie.
carbonara suroviny.jpg
Tretinu syra odložte.
V miske zmiešajte žĺtky, zvyšný syr a pätinu vývaru.
Do nádoby nalejte olej.
carbonara postup 1.jpg
Slaninu osmažte do hneda.
carbonara postup 2.jpg
Pridajte smotanu, vývar a gnocchi.
Okoreňte a zamiešajte.
carbonara postup 3.jpg
Doba varenia: 3 min.
Pridajte žĺtky/zmes syrov.
Miešajte do zhustnutia a servírujte.

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko