• Obed
  • 20.7.2020

Bruschetta s kuracím mäsom a paradajkami - recept pre Tefal Cook4me+

bruschetta s kuracim.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
1 min

Suroviny

4 osoby

  • 4 veľké opečené plátky rustikálneho chleba
  • 2 ošúpané strúčiky cesnaku
  • 150 g ošúpanej cibule nakrájanej na tenké plátky
  • 500g veľkých paradajok
  • 400 g kuracích filiet narezaných na tenké prúžky
  • 0,6 ČL sušeného oregana
  • 50 g odkôstkovaných a nasekaných čiernych olív
  • 50 g paradajok sušených na slnku nasekaných na hrubo
  • 50 g hoblín parmezánu
  • Hrubozrnná soľ

Pripravte si ingrediencie.
bruschetta s kuracim suroviny.png
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Kuracie kúsky nakrájajte na tenké prúžky.
Toasty potrite cesnakom.
bruschetta s kuracim postup1.png
Vložte niekoľko sušených paradajok do nádoby.
Kúsky kuraťa opečte z jednej strany do hneda.
Pridajte cibuľu, paradajky a zvyšok sušených paradajok.
bruschetta s kuracim postup2.png
Ochuťte soľou a korením.
Pridajte oregano, olivy a 50 ml vody.
bruschetta s kuracim postup3.png
Doba varenia: 1 min.
Nechajte vychladnúť. 
Na toast navrstvite zmes a parmezán.

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko