KROK 1: Opláchnite a nakrájajte paradajku na kocky. Opláchnite a nakrájajte cuketu na tenké plátky. Ošúpte cibuľu a nakrájajte ju na tenké plátky. Nakrájajte kozí syr na plátky.
KROK 2: Plátky chleba položte do zariadenia s tanierom. Spustite proces varenia.
KROK 3: Na plátky chleba rovnomerne rozložte nakrájané paradajky a plátky cukety. Pokvapkajte olivovým olejom a ľahko osoľte. Na vrch položte plátky kozieho syra, potom plátky cibule. Posypte oregánom a píniovými orieškami.
KROK 4: Bruschettu vložte do zariadenia s tanierom. Spustite proces varenia.
KROK 5: Užite si teplé alebo horúce ako predjedlo alebo ako aperitív na zdieľanie.
TIP: Najlepšie chutia bruschetty teplé, aby ste plne vychutnali chute. Tieto bruschetty môžu byť podávané s malým zeleným šalátom ako kompletné jedlo.