KROK 1: Vo veľkej nádobe pripravte marinádu zmiešaním sezamového oleja, medu, sójovej omáčky, gochujangu, hnedého cukru, nasekaného cesnaku, strúhaného zázvoru a čierneho korenia.
KROK 2: Kúsky bravčového bôčika ponorte do marinády, uistite sa, že sú dobre obalené, prikryte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 1 hodinu alebo ideálne cez noc.
KROK 3: Otvorte OptiGrill do polohy Grilovanie (Barbecue). Nastavte bočný termostat do polohy 4. Plátky bravčového bôčika grilujte 7 minút a pravidelne ich otáčajte.
KROK 4: Kúsky bravčového bôčika podávajte na tanieri a ozdobte ich nakrájanou zelenou cibuľkou a štipkou sezamových semienok.
TIP: Bravčový bôčik na kórejský spôsob podávajte s miskou nadýchanej bielej ryže alebo chrumkavým zelným šalátom. Pre autentický kórejský kulinársky zážitok si k nemu neváhajte pridať trochu kimči. Gochujang nájdete v ázijských supermarketoch alebo na internete. Gochujang môžete nahradiť chilli vločkami a sójovou omáčkou.
Odporučené produkty