KROK 1: Pripravte si ingrediencie. Cibuľu nakrájajte na kocky, mäso na 4 plátky, polovicu papriky na pásiky.
KROK 2: Mäso naklepte, osoľte, okoreňte a natrite horčicou. Na každý plátok mäsa položte plátok slaniny a pásik papriky. Zaviňte a upevnite špáradlami.
KROK 3: Na oleji opečte cibuľu nakrájanú na kocky, položte na ňu rolky a nechajte ich zo všetkých strán zatiahnuť. Dochuťte soľou a korením. Môžete pridať na kocky nakrájanú papriku a zvyšok slaniny nakrájanej na kocky.
KROK 4: Mäso podlejte vodou a nechajte ho dusiť.
KROK 5: Závitky z výpeku vyberte na tanier, vývar zahustite dvoma lyžicami múky rozmiešanými v 70 ml vody a nechajte prevariť. V prípade potreby upravte hustotu podľa svojich preferencií (pridajte vodu alebo zápražku). Keď vývar zhustne, vložte doň späť závitky.
KROK 6: Hotové závitky podávajte so zemiakmi alebo ryžou.