Bravčové rebierka s jablkami a zemiakmi - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill
5 (1x)
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
20 min
Varenie
48 min
Suroviny
4 bravčové rebierka, 2 cm hrubé (800 g)
1 jablko
1 kg pevných zemiakov
1 PL oleja
1 PL hnedého cukru
Soľ, čierne korenie
1 | Umyte a rozštvrťte zemiaky, nešúpajte ich. Poriadne ich osušte utierkou. Uložte ich do misky a premiešajte s olejom, 1 polievkovou lyžicou soli a čiernym korením. Preložte zemiaky do košíka na hranolky a vložte ho do stredu fritézy s grilom Easy Fry, odkvapkávaciu misku umiestnite podeň. Pečte 25 minút na režime HRANOLKY, v polovici zemiaky pootáčajte.
2 | Ošúpte jablko, vyberte z neho jadrovník a nakrájajte ho na 4 hrubé plátky. Na každý kus rebierka dajte jeden plátok, posypte štipkou soli, čierneho korenia a hnedého cukru.
3 | Po dokončení režimu HRANOLKY umiestnite nad zemiaky grilovací rošt a predhrejte ho na 13 minút na režime GRILOVANIE (200 °C).
4 | Keď zaznie zvuk časovača, uložte na horúci rošt bravčové rebierka (s jablkom navrchu), zatvorte dvierka a grilujte 10 minút na režime GRILOVANIE (200 °C).
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.