• Obed
  • 13.5.2021

Bravčové rebierka s jablkami a zemiakmi - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill

Large-Pork chops with potatoes and potatoes_Cotelettes de porcs aux pommes et patates 2.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
48 min

Suroviny

  • 4 bravčové rebierka, 2 cm hrubé (800 g)
  • 1 jablko
  • 1 kg pevných zemiakov
  • 1 PL oleja
  • 1 PL hnedého cukru
  • Soľ, čierne korenie

1 | Umyte a rozštvrťte zemiaky, nešúpajte ich.
Poriadne ich osušte utierkou.
Uložte ich do misky a premiešajte s olejom, 1 polievkovou lyžicou soli a čiernym korením.
Preložte zemiaky do košíka na hranolky a vložte ho do stredu fritézy s grilom Easy Fry, odkvapkávaciu misku umiestnite podeň.
Pečte 25 minút na režime HRANOLKY, v polovici zemiaky pootáčajte.

2 | Ošúpte jablko, vyberte z neho jadrovník a nakrájajte ho na 4 hrubé plátky.
Na každý kus rebierka dajte jeden plátok, posypte štipkou soli, čierneho korenia a hnedého cukru.

3 | Po dokončení režimu HRANOLKY umiestnite nad zemiaky grilovací rošt a predhrejte ho na 13 minút na režime GRILOVANIE (200 °C).

4 | Keď zaznie zvuk časovača, uložte na horúci rošt bravčové rebierka (s jablkom navrchu), zatvorte dvierka a grilujte 10 minút na režime GRILOVANIE (200 °C).

5 | Rebierka s jablkom podávajte so zemiakmi.

Dobrú chuť!

image.png

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko