Bravčové na hríboch - recept šéfkuchára Ondřeje Slaniny pro Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
20 min
Varenie
40 min
Suroviny
2 porcie
2 kusy bravčových kotliet s kosťou
30 g cibule
20 g masti
20 g anglickej slaniny
30 g sušených húb (hríby)
250 ml vody na namočenie
2 strúčiky cesnaku
½ lyžice ryžovej múky
½ lyžičky rasce
soľ
2 ks bobkového listu
1 ks borievky
2 ks nového korenia
4 porcie
4 kusy bravčových kotliet s kosťou
60 g cibule
40 g masti
40 g anglickej slaniny
50 g sušených húb (hríby)
500 ml vody na namočenie
4 strúčiky cesnaku
3 lyžice ryžovej múky
1 lyžička rasce
soľ
4 ks bobkového listu
2 ks borievky
4 ks nového korenia
6 porcií
6 kusov bravčových kotliet s kosťou
90 g cibule
60 g masti
60 g anglickej slaniny
70 g sušených húb (hríby)
6 dcl vody na namočenie
6 strúčiky cesnaku
3 lyžice ryžovej múky
1½ lyžičky rasce
soľ
6 ks bobkového listu
3 ks borievky
6 ks nové korenie
Hrniec zapneme v manuálnom móde na funkciu opekanie, pridáme masť a necháme rozohriať. Vložíme osolené a okorenené kotlety a opečieme z oboch strán. Mäso vyberieme a do výpeku pridáme slaninu a cibuľu. Opečieme. Pridáme scedené a vylisované namočené huby, všetky koreniny a orestujeme. Pridáme múku, trocha osmažíme, zalejeme vodou z húb a dobre premiešame. Vrátime opečené kotlety, pridáme prelisovaný cesnak. Osolíme, zatvoríme a zapneme na tlakové varenie na 40 minút.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.