• Obed
  • 9.12.2024

Bravčové mäso s pórom a slaninou - recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Bravčové mäso s pórom a slaninou.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
25 min

Suroviny

  • 2 ks stredne veľkej cibule
  • 150 g slaniny
  • 300 g póru
  • 600 g bravčovej krkovičky/pečene
  • 1 väčší plátok masla
  • 4 polievkové lyžice worcesterskej omáčky
  • Mleté korenie
  • Soľ
  • 500 ml vody
  • Olej

KROK 1: Pripravte si ingrediencie. Cibuľu nakrájajte nadrobno. Mäso na väčšie kocky. Pór na kolieska.

KROK 2: Stlačte START. Cibuľu smažte na oleji, kým nezíska zlatohnedú farbu. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 3: Stlačte START. K cibuli pridajte slaninu a orestujte ju. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 4: Stlačte START. Do hrnca pridajte mäso, osoľte, okoreňte a za stáleho miešania restujte, kým mäso nezhnedne zo všetkých strán. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 5: Stlačte START. Do zmesi pridajte pór a worcester, zalejte vodou tak, aby bolo mäso do polovice ponorené, a zapnite tlakový hrniec. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.

KROK 6: Krátko pred podávaním pridajte plátok masla a chvíľu povarte. Dochuťte podľa potreby (soľ, korenie, worcester). Podávajte s ryžou.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko