Nakrájajte cibuľu a cesnak.
Rozpáľte masť a do hrnca vložte cibuľu a cesnak.
Pečte dozlatista.
Medzitým nakrájajte mäso na kocky a zmiešajte ho so soľou, rascou, korením a múkou.
Do základu vložte mäso a opečte ho.
Pridajte huby, nálev, tymián a zalejte vínom alebo vodou.
Prikryte a varte pod tlakom 20 minút.
Potom osoľte a vyberte tymián.
Cuketu, zemiaky a cesnak nastrúhajte na jemnom strúhadle.
Zmiešajte s rascou, majoránom, korením, soľou, žĺtkami a múkou.
Z bielkov ušľahajte sneh a vmiešajte ho do zmesi.
Do hrnca dajte polovicu masti a navrstvite zmes.
Položte kúsky druhej polovice tuku a prikryte ich pokrievkou Extra Crisp.
Zapnite hrniec na opekanie a nastavte pokrievku Extra Crisp na program štyri.
Podrobnejšie informácie o výživových hodnotách tohto receptu nájdete v aplikácii Kalorické Tabuľky.
Odporučené produkty