KROK 1: Na prípravu marinády nalejte všetky prísady do hrnca. Varte na miernom ohni za stáleho miešania, kým nezískate veľmi hustý sirup. Odložte bokom.
KROK 2: Pripravte si pečienku. Mäso potrite olejom a ostrým nožom urobte do tuku zárezy.
KROK 3: Pečienku vložte do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia. Po 30 minútach rozotrite na tuk 3 polievkové lyžice marinády a postup opakujte každých 5 minút 3-krát.
KROK 4: Vychutnajte si ju horúcu.
TIP: Pečené mäso s medovou polevou je klasický americký recept, ktorý sa často pripravuje na slávnostné jedlá, ako je Deň vďakyvzdania, Vianoce a samozrejme Veľká noc. Ak chcete, aby bola marináda kyslejšia, môžete do nej pridať niekoľko kvapiek balzamikového octu. K pečienke môžete pridať batatové pyré s vlašských orechmi.