Boloňská omáčka od šéfkuchára - recept pe Tefal Cook4me+
Počet osôb
6
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
45 min
Suroviny
6 osôb
720 g mletého hovädzieho mäsa
1,5 cibule, olúpanej a najemno nakrájanej
300 g mrkvy, na tenké plátky
900 g krájaných paradajok v paradajkovej šťave
100 ml červeného vína
150 g slaniny na kocky
Soľ a korenie
3 lyžice rastlinného oleja
3 g cesnaku bez klíčku a nasekaného
90 g zeleru, na tenké plátky
Pripravte si ingrediencie. Nasekajte cibuľu. Odstráňte z cesnaku klíčky. Do nádoby nalejte olivový olej. Mäso opečte. Pridajte kocky slaniny, cibuľu a mrkvu. Prilejte víno. Pridajte drvené paradajky a cesnak. Osoľte a okoreňte. Doba varenia: 45 minút Podávajte s cestovinami.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.