• Obed
  • 17.7.2020

Boloňská omáčka od šéfkuchára - recept pe Tefal Cook4me+

bolonska omacka.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
45 min

Suroviny

6 osôb

  • 720 g mletého hovädzieho mäsa
  • 1,5 cibule, olúpanej a najemno nakrájanej
  • 300 g mrkvy, na tenké plátky
  • 900 g krájaných paradajok v paradajkovej šťave
  • 100 ml červeného vína
  • 150 g slaniny na kocky
  • Soľ a korenie
  • 3 lyžice rastlinného oleja
  • 3 g cesnaku bez klíčku a nasekaného
  • 90 g zeleru, na tenké plátky

Pripravte si ingrediencie.
bolonska omacka suroviny.jpg
Nasekajte cibuľu.
Odstráňte z cesnaku klíčky.
Do nádoby nalejte olivový olej.
Mäso opečte.
Pridajte kocky slaniny, cibuľu a mrkvu.
bolonska omacka postup 1.jpg
Prilejte víno.
bolonska omacka postup 2.jpg
Pridajte drvené paradajky a cesnak.
Osoľte a okoreňte.
Doba varenia: 45 minút
Podávajte s cestovinami.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko