250 g červenej, zelenej, žltej papriky nakrájanej na tenké plátky
150 g paradajkového pretlaku
70 ml bieleho vína
50 ml vody
1/4 cibule nasekanej na jemno
1 nasekaný strúčik cesnaku
1 PL múky
Soľ, korenie, chilli Espelette
Pripravte si ingrediencie. Mäso vykostite. Kuracie kúsky jemne obaľte v múke. Do nádoby nalejte olej. Kura opečte do hneda. Vyberte. Pridajte cibuľu, potom víno. Pomiešajte. Pridajte zvyšné ingrediencie. Kúsky kuraťa dajte späť do nádoby. Doba varenia: 13 minút Servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.