250 g červenej, zelenej, žltej papriky nakrájanej na tenké plátky
150 g paradajkového pretlaku
70 ml bieleho vína
50 ml vody
1/4 cibule nasekanej na jemno
1 nasekaný strúčik cesnaku
1 PL múky
Soľ, korenie, chilli Espelette
Pripravte si ingrediencie. Mäso vykostite. Kuracie kúsky jemne obaľte v múke. Do nádoby nalejte olej. Kura opečte do hneda. Vyberte. Pridajte cibuľu, potom víno. Pomiešajte. Pridajte zvyšné ingrediencie. Kúsky kuraťa dajte späť do nádoby.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.