Tento recept môžete podávať ako hlavný chod pre 2 osoby alebo ako prílohu pre 4 osoby.
Cesnak ošúpte.
Kuracie prsia nakrájajte na tenké plátky.
Krevety vylúpte a zbavte šupky.
Čínsku kapustu nakrájajte na rezančeky.
Jarnú cibuľku prekrojte pozdĺžne na polovicu, potom nakrájajte na 5 cm kúsky.
Do misy dajte 2,5 lyžice sladkej sójovej omáčky, 2 lyžičky sójovej omáčky, 1 lyžicu ustricovej omáčky, 2 lyžice kečupu, 1 lyžičku pasty sambal oelek a 2 lyžičky sezamového oleja.
Miešajte lyžicou, pokiaľ nebude omáčka hladká.
Odložte nabok.
Do misky kuchynského robota dajte 1 l vody a 1 kocku hydinového vývaru.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Pridajte 150 g čínskych rezancov.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Rezance sceďte cez cedník a dajte do šalátovej misy.
Odložte nabok.
Misku robota opláchnite a osušte.
Vyšľahajte 2 vajcia a dajte ich do misy kuchynksého robota s 1 lyžicou rastlinného oleja.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Preložte vajce na tanier pomocou obracačky.
Odložte nabok. Vyčistite misku.
Do misky kuchynského robota vložte 3 strúčiky cesnaku.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Stierkou zotrite steny misy.
Nastavte mixér.
Pridajte 120 g kuracích pŕs a 1 lyžicu rastlinného oleja.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Pridajte 100 g surových kreviet.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Pridajte 150 g čínskej kapusty a 100 g klíčkov fazulí mungo.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Stierkou zotrite steny misy.
Pridajte varené čínske rezance, jarnú cibuľku, uvarené vajcia a pripravenú omáčku.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Podávajte teplé.
Odporučené produkty