• Rady & Tipy
  • 1.8.2022

Ako vyžehliť a napariť oblečenie na cestách

sk header 29@2.png

Chystáte sa na dovolenku alebo na služobnú cestu? Máme pre vás inšpiráciu, ako si na cestách rýchlo a jednoducho vyžehliť a narovnať váš obľúbený kus oblečenia, aby ste v ňom mohli vyraziť, kam práve potrebujete.

Žehlenie na cestách: Kedy ho využijete? 

Chystáte sa na dovolenku, pracovnú cestu alebo cestujete ako hosť na svadbu? V tom prípade si určite so sebou balíte vhodné odevy, ktoré si následne budete na seba obliekať. Ale čo keď sa vám vaše oblečenie v batožine v priebehu cesty pokrčí? Dáme vám niekoľko tipov, ako tento problém efektívne vyriešiť a mať na sebe vo výsledku outfit ako zo škatuľky.

Určitě budete souhlasit s tím, že na pomačkané oblečení není pěkný pohled při jakékoliv příležitosti. Je to zkrátka problém bez ohledu na to, kam a proč cestujete. Co tedy dělat, pokud nemáte po ruce klasickou žehličku a žehlicí prkno?

Ručný naparovač na cesty vyrieši problémy s pokrčeným oblečením

Pýtate sa, čo potrebujete k tomu, aby ste si na cestách vyžehlili? Oblečenie po príjazde do hotelu, penziónu či iného ubytovacieho zariadenia zaveste. S vyrovnaním pokrčenia a predelov vám ďalej pomôže špeciálny sprej na žehlenie bielizne. Pokrčené oblečenie môžete rovnako na ramienku zavesiť do sprchového kútu a nechať ho pomaly vyhladiť horúcou parou zo sprchy.

  Na cestách sa ale nespoliehajte len na vyššie uvedené triky. Ak si prajete, aby žehlenie pokrčeného oblečenia prebiehalo naozaj jednoducho, rýchlo a s perfektným výsledkom, vybavte sa kvalitnou parnou žehličkou na cesty - ručným naparovačom.   

Tefal Pure Tex: Cestovný naparovač, ktorý nikdy nesklame

Aký ručný naparovač vám urobí na cestách najväčšiu službu? Pribaľte so sebou do batožiny ručný naparovač na cesty Tefal Pure Tex. Tento cestovný naparovač, ktorý zaberie v kufri minimum miesta, vám urobí na dovolenke či pracovnej ceste obrovskú službu, a to bez nutnosti použitia žehliacej dosky.   

Cestovný naparovač Tefal Pure Tex rýchlo a účinne vyhladí z oblečenie pokrčenie a záhyby. Ak ste teda predtým premýšľali nad tým, ako vyžehliť košeľu, ako vyžehliť spoločenské šaty alebo ako vyžehliť sako na cestách, prenosný naparovač od Tefalu na tieto vaše otázky efektívne odpovie.

Materiály, ktoré jednoducho vyžehlíte na cestách

Ručný naparovač Pure Tex od Tefalu, ktorý využíva úplne prírodný parný výkon, si poradí so všetkými druhmi textílií. S pomocou tohto šikovného naparovača zvládnete aj na cestách vyžehliť bavlnené oblečenie, ale tiež oblečenie z polyesteru, nylonu, lycry, úpletu, vlny, kašmíru, jersey či rôznych syntetických látok.   

Pure Tex Tefal sa môže pochváliť parným výstupom o sile až 90 gramov za minútu na nepoddajné záhyby alebo silné látky, a to vďaka funkcii parného rázu. S dvomi úrovňami pary môžete na tomto prístroji dosiahnuť nepretržitý parný výkon až 30 gramov za minútu alebo použiť najnižší stupeň na ľahké a krčivé látky.   

Návod, ako vyžehliť košeľu, sako, spoločenské šaty alebo plisovanú sukňu na cestách

 Akým spôsobom naparovač Pure Tex Tefal na cestách používať? Je to veľmi jednoduchá záležitosť. Nádržku cestovného naparovača naplňte vodou a prístroj zapnite. Po 15 sekundách je už Pure Tex Tefal pripravený, používať ho môžete následne bez prerušenia celých 10 minút. Potom opäť naplňte nádržku vodou.    

Oblečenie, ktoré chcete vyžehliť, zaveste na ramienko. Naparovačom Pure Tex Tefal potom postupne prechádzajte po celej dĺžke odevu zhora dolu. Para z oblečenia vyhladí pokrčenie a záhyby - svoj dokonalý outfit tak budete mať pripravený za pár minút. Následne vo vyhladenom oblečení môžete vyraziť na pracovnú schôdzku, na večeru do reštaurácie alebo na vybranú spoločenskú udalosť.   

Nielen žehliť. Pure Tex Tefal toho dokáže ešte viac

Pure Tex Tefal je nielen šikovným cestovným naparovačom. Vďaka tomu, že obsahuje široké príslušenstvo, vám aj na cestách poslúži inými spôsobmi. Naparovač Pure Tex od Tefalu totiž svojím parným výkonom oblečenie osviežuje a dezinfikuje. Pre zaujímavosť - zahubí až 99,9 percent vírusov, baktérií a choroboplodných zárodkov.   

Ak skúsite ďalšie nadstavce, Pure Tex Tefal môžete využiť k odstráneniu vlasov, žmolkov a prachu z odevov. Siahnite aj po nadstavci na rozptýlenie vône, do ktorého pridajte pár kvapiek svojho obľúbeného parfému. Cestovný naparovač Pure Tex Tefal následne túto príjemnú vôňu rozptýli po oblečení.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko