• Rady & Tipy
  • 30.6.2021

Ako vybrať naparovač odevov?

tefal_FB_1200x675_PureTex_SK.png

Vyberáte nový naparovač na odevy? Poradíme vám, podľa čoho by ste sa mali rozhodovať pri jeho výbere. Jedine tak vám bude naparovač odevov dlho slúžiť, a navyše bude plniť všetko, čo od neho očakávate.

Typy naparovačov odevov: Vyberajte medzi stojanovým a ručným 

Naparovač odevov je veľmi užitočným pomocníkom, ktorý vám ušetrí veľa času. Je to skvelý doplnok ku klasickej žehličke. Naparovač vyhladzuje pokrčenú látku a poradí si aj so záhybmi. Kvalitný naparovač odevov dokáže z textilu odstrániť prach a žmolky a zároveň ho účinne dezinfikovať. Ako ale vybrať naparovač, s ktorým budete stopercentne spokojní?  
V prvom rade sa zamyslite nad tým, či chcete ručný naparovač odevov alebo stojanový naparovač odevov. Aký je medzi nimi rozdiel? 
Ručný naparovač odevov je jednoducho použiteľný a zaisťuje veľmi rýchle a efektívne výsledky aj vtedy, keď vás tlačí čas. Zvládne narovnať, vyčistiť či dezinfikovať oblečenie priamo na vešiaku. Keďže k nemu nepotrebujete dosku, je ručný naparovač odevov vhodný aj na cesty.
Stojanový naparovač odevov patrí k profesionálnejšej výbave. V prípade stojanového naparovača je bielizeň zavesená na špeciálnom stojane, z ktorého spodnej časti stúpa horúca para. Tento naparovač, ktorý má vyšší výkon je teda vhodný k vyrovnávaniu odevov aj bytových textílií. Na druhú stranu nezaisťuje rýchle a efektívne použitie a nie je určený na cesty.

Najlepší ručný naparovač odevov zvládne vyhladiť a vyčistiť všetky domáce textílie

Kritérií, podľa ktorých vybrať naparovač odevov, je celý rad. Zvážiť by ste mali príkon tohto prístroja, jeho hmotnosť, objem nádržky na vodu aj jeho konkrétné výstupy pary. Pri výbere naparovača odevov sa ďalej sami sebe pokúste odpovedať na niekoľko otázok. Zaujímať by vás malo, aké množstvo bielizne a ako často s týmto prístrojom budete naparovať, aké typy látok s ním budete naparovať, či si ho budete brať na cesty a či chcete, aby mal tiež dezinfekčné účinky. 
V prípade týchto kritérií skúste vsadiť na kompromis, ktorým je ručný naparovač oděvov od Tefalu. Ak sa obzeráte po naozaj kvalitnom ručnom naparovači odevov, aký úžitok vám prinesie tento prístroj? Podelíme sa s vami o skúsenosti s naparovač odevov Tefal Pure Tex, ktorý behom chvíľky zaistí vynikajúci výsledok u vašich domácich textílií. 
naparovac tefal_PureTex_CZ.png

Kvalitný ručný naparovač odevov od Tefalu využijete doma aj na cestách

Ručný naparovač odevov Pure Tex od Tefalu je praktickým pomocníkom, ktorý využijete nielen v pohodlí domova, ale aj na cestách. Vhodný je na dovolenky a na firemné cesty, na ktorých sú dokonale vyžehlené košele a vyhladené spoločenské obleky samozrejmosťou. Pomocou ručného naparovača odevov Pure Tex totiž môžete oblečenie rýchlo a efektívne naparovať zavesené na vešiaku. Keďže je tento praktický pomocník určený na vertikálne naparovanie, žehliacu dosku tak určite nepotrebujete.
Prečo patrí Pure Tex od Tefalu medzi najlepšie ručné naparovače odevov? Vyniká jedinečnou technológiou hrejúcej dosky so stabilnou teplotou, výkonom 1700 W, nepretržitým parným výstupom až 30 gramov za minútu a exkluzívnym rázom až 90 gramov za minútu. 
Ďalej vám okrem nízkej hmotnosti ponúka ultra rýchle a efektívne použitie. Po stlačení tlačítka s ním môžete začať naparovať odevy a textílie už o 15 sekúnd. Vďaka technológií tepelnej dosky môžete behom chvíľky vyjsť z domu dokonale upravení - pri naparovaní kvalitným ručným naparovač odevov Pure Text nevzniká kondenzácia, a tak si môžete oblečenie hneď obliecť. Ručný naparovač od Tefalu má tiež funkciu nastavovania teploty, a tak si účinne poradí aj s tými najjemnejšími látkami, ako je napríklad hodváb alebo iné ľahké a krčivé materiály.
Digital-PURE TEX   (90).png
Viete, že? Vďaka systému špeciálnych nadstavcov je Pure Tex od Tefalu multifunkčným ručným naparovačom odevov. Podľa toho, aký nadstavec zvolíte, môžete na odeve či domácom textile vyhladiť záhyby, ale tiež odstrániť žmolky, prach, vlasy či zvieracie chlpy.  
 

Jednoduchá a rýchla dezinfekcia oblečenia: Aj to vie naparovač Pure Tex

 Významným prínosom ručeného naparovača odevov od Tefalu je tiež jeho dezinfekčný parný výkon. Vďaka jeho použitiu zahubíte až 99,9 percent vírov, baktérií či choroboplodných zárodkov. 
Tento kvalitný ručný naparovač odevov, ktorý môžete využiť tiež ako cestovný, zmierňuje zápach. Ak navyše chcete, aby vám oblečenie či iné domáce textílie pekne voňali, využite nadstavec pre rozptyl vône MonParfum. Stačí, keď nanesiete pár kvapiek svojej obľúbenej vône na prístroj, pripojíte ho nadstavcu a spustíte parnú funkciu.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko