• Rady & Tipy
  • 15.9.2021

Ako používať nádobu na pečenie k elektrickému grilu Tefal Optigrill?

tefal_FB_1200x675OptigrillBakeSK.png

Chcete vedieť, ako využiť zapekaciu misu ku grilom Tefal Optigrill? Máme pre vás niekoľko tipov a trikov, ktoré vám zaručene prídu vhod. Dozviete sa, čo všetko v tejto nádobe na pečenie pripravíte a ako jednoducho ju očistíte.

Zo zapekacej misy na gril Tefal sa naje celé rodina

 
Máte už doma elektrický gril Tefal Optigrill+ či Optigrill Elite? V tom prípade môžete znásobiť jeho kulinárske možnosti s využitím šikovného príslušenstva, ktorým je nádoba na pečenie. Táto zapekacia misa ma objem 1,6 litra, takže v nej pripravíte jedlo pre dve až štyri osoby. Hodí sa teda aj k príprave jednoduchých rodinných obedov alebo večerí.

tefal_snackingbakingaccessoryforoptigrill_xa725870_02.jpg

Ako využiť zapekaciu nádobu Tefal Optigrill? Na najrôznejšie dobroty. 

 
Chcete vedieť, ako používať nádobu na pečenie Tefal Optigrill? Táto zapekacia misa je skvelá na celé množstvo receptov. Upečiete si v nej najrôznejšie dobroty od zapečených zemiakov či zapečených cestovín cez domácu pizzu až po ovocné koláče. Pripravte si teda základ týchto receptov, vložte ho do nádoby na pečenie, ktorú potom jednoducho dajte do elektrického grilu Tefal Optigrill namiesto vynímateľných grilovacích dosiek. 
Gril následne zapnite a za pár desiatok minút si už môžete pochutnať na dobrom jedle. Pri pečení vybraných kulinárskych špecialít pritom môžete využiť celkom štyri, teploty, ktoré manuálne nastavíte priamo na Tefal Optigrille.

Ako používať nádobu na pečenie? Nielen na pečenie, ale aj grilovanie či ohrievanie jedla.

 
Gril so zapekacou misou je naozaj výbornou vychytávkou, ktoré umožňuje jednoduché a rýchle pečenie. Zapekacia misa na gril Tefal má pritom nepriľnavý povrch, a tak ju pred pečením nemusíte nijak vymazávať. 
Okrem pečenie nádobu využijete aj ku grilovaniu zeleniny alebo k ohrievaniu už pripravených pokrmov. Zapekacia misa na gril Tefal je navyše vybavená odolnými rukoväťami, takže v nej naservírujete pripravený pokrm bez toho, aby ste sa popálili. 
 
 

Zapekacia misa na gril Tefal a jednoduché čistenie v umývačke

Navarené alebo snáď zjedené? Nádobu na pečenie k Tefal Optigrill tiež veľmi jednoducho vyčistíte. Ako? Určite si nemusíte robiť starosti s pracným ručným umývaním. Zapekaciu misu jednoducho vložte do umývačky riadu, ktorá všetku prácu zvládne za vás.

Medium-Tefal OptiGrill Snacking & Baking Accessory XA725870 Others 02.jpg

Nádobu na pečenie môžete dať aj do rúry

Vyžaduje vás recept dopečenie v rúre? Zapekaciu nádobu Tefal Optigrill môžete bez starosti vložiť aj do rúry, pristupujte k nej ako ku klasickej nádobe na pečenie, nepriľnavý povrch aj madlá to vydržia. 

Small-Tefal OptiGrill Snacking & Baking Accessory XA725870 06.jpg


Všetko príslušenstvo k elektrickým grilom Tefal Optigrill nájdete tu.


Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko