• Rady & Tipy
  • 24.11.2021

Ako odstrániť zápach z oblečenia pri žehlení

tefal_FB_1200x675_CareforyouSK.png

Máme pre vás niekoľko tipov, ako odstrániť zápach z oblečenia a ako zaistiť, aby bolo stále rovné a nepokrčené. A to prakticky bez práce. Povieme vám, ako pri odstraňovaní zápachu z oblečenia postupovať.

Zápach potu alebo zatuchnutý zápach: Ako na neho? 

Zdroje zápachu oblečenia sú rôzne. Či už ide o pach cigariet, zvierat, ľudského potu alebo pozostatkov varenia, tieto odéry sú nepríjemné. Dobrou správou je, že ich môžete odstrániť z oblečenia pomocou niekoľkých jednoduchých trikov. 

Obzvlášť pach ľudského potu môže zostať na prádle aj po dôkladnom vypraní. Ľudský pot totiž obsahuje agresívne látky, ktorých sa zbavíte len obtiažne. Ale ide to. Keďže sa nepríjemný odér drží na rôznych typoch textílií, zbavíte sa ho hneď niekoľkými spôsobmi. Ako teda odstrániť zápach z oblečenia? Poviem vám, ako na to. 

Medium-Tefal-Care for you12678.jpg

Tipy, ako odstrániť zápach z oblečenia

Pri odstraňovaní zápachu z oblečenia môžete postupovať hneď niekoľkým spôsobmi. Použiť môžete napríklad kupovaný odstraňovač pachov v spreji, podľa babskej rady je možné zapachájúce oblečenie postriekať tiež vodkou v spreji, ktorá bielizeň zbaví nepríjemného odéru. 

Na odstránenie zápachu tiež pomôže, keď oblečenie vložíte na niekoľko minút do sušičky bielizne. Aj keď nebude oblečenie zapáchať, bude stále pokrčené. Najlepšou voľbou, ako odstrániť zápach z oblečenia, je použíť naparovače odevov, ktoré navyše bielizeň perfektne vyžehlia.

Na odstránenie zápachu použite naparovač, parný generátor alebo samožehličku odevov. 

Zaujíma vás, ako vám pri odstrňovaní zápachu potu, zatuchnutého zápachu či zápachu octu z oblečenia pomôže práve samožehlička odevov Tefal Care For You? Oblečenie, ktoré chcete zbaviť nepríjemného odéru jednoducho dajte na ramienko a zaveste do naparovača odevov. Ďalší krok použitia naparovača/samožehličky je jednoduchý. Nad ničím ďalším už nemusíte premýšľať, stačí stlačiť tlačidlo a naparovací automat Tefal Care For You urobí všetku prácu za vás. 

Už za 10 minút bielizeň zbaví zápachu, ale tiež dezinfikuje a zároveň perfektné vyžehlí. Vďaka tomu konečne zistíte, že žehlenie je zábava a že sa dá žehliť aj bez klasické žehličky. Týmto spôsobom žehlenia navyše ušetríte množstvo práce a času. Ak tiež premýšľate nad tým, ako sa správne žehlia košele, Tefal Care For You vám na túto odpovie sám skvele vyžehlenou bielizňou.

 

Vďaka samožehličke ušetríte veľa peňazí 

Už ste niekedy počítali, koľko času týždenne strávite žehlením košelí? Ak sú to 2 hodiny týždenne, za mesiac to je 8 hodín a za celý rok neuveriteľných 96 hodín. V prípade, že 1 hodinu oceníte 20 eurami, zarobili by ste si za rok žehlením - v prípade, že by ste žehlili košele ďalším ľuďom - krásnych 1920 eur. 

Ak však žehlíte košele sami sebe, čo si tak ušetriť prácu a čas a investovať do automatickej samožehličky Tefal Care For You, ktorá všetko vyžehlí za vás? Ako napovedá uvedený výpočet, táto investícia sa vám veľmi skoro vráti.


Hlavné dôvody, prečo používať samožehličku odevov

Premýšľate, že investujete do novej samožehličky Tefal Care For You? Jej používanie so sebou prináša veľa výhod, ktoré vo svojom každodennom živote určite oceníte. O ktoré sa konkrétne jedná? 

Odstráni zápach z oblečenia.
Dezinfikuje odevy a textílie na 99 percent.



Oblečenie perfektne vyžehlí, vďaka čomu nebude pokrčené ani na sebe nebude mať sklady. 
Ušetrí vám prácu a veľa času. Obzvlášť ak chcete správne vyžehliť košeľu, ale aj ďalšie odevy náročnejšie na žehlenie. 
Zatiaľ čo bude automatický naparovač odevov žehliť, vy si môžete dať kávu a tešiť sa na to, keď si oblečiete čerstvo vyžehlenú bielizeň, ktorá bude veľmi príjemná na nosenie.
Po počiatočnej investícií vám naparovač odevov s ohľadom na ušetrený čas a prácu vlastne zarába.


Bojíte sa skladovania? Nemajte strach! Tefal Care For You sa dá jednoducho zložiť do veľkosti konferenčného stolíku! 


Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko