• Rady & Tipy
  • 22.12.2022

Ako elegantne vyžehliť oblečenie bez žehličky

Ako elegantne vyžehliť oblečenie bez žehličky.png

Pripadá vám žehlenie bez žehličky ako sci-fi? Ba nie, ak máte radi inovatívne technológie, máme pre vás zaujímavé riešenie, ako na krásne rovné košele, a nielen na ne. Ako teda vyžehliť bielizeň bez žehličky? Máme pre vás revolúciu v žehlení!

Tipy, čo použiť namiesto žehličky

Chcete vedieť, ako vyžehliť bielizeň bez žehličky? Máte hneď niekoľko možností, ktoré sa však navzájom líšia výsledkom. Žehlenie bez žehličky vám umožní napríklad špeciálny sprej, ktorým rovnomerne postriekate vybraný odev a následne ho narovnáte rukami.

Ako vyžehliť oblečenie bez žehličky naozaj precízne

Vyššie uvedené žehlenie bez žehličky vám nezaručí dokonalý výsledok. Spoliehajte sa preto naň iba v prípade najvyššej núdze. Ak hľadáte žehlenie bez žehličky so zaručeným výsledkom, siahnite skôr po ručnom naparovači odevov alebo ešte lepšie po naparovacej skrini, ktorá predstavuje revolúciu v žehlení, pretože výrazne uľahčuje starostlivosť o oblečenie.  

Ručný naparovač odevov a naparovacia skriňa sú nielen efektívnym riešením, ako vyžehliť košeľu (a ďalšie oblečenie) bez žehličky, zároveň fungujú aj ako skvelá dezinfekcia oblečenia. Použitá horúca para s vysokým dezinfekčným parným výkonom totiž ničí až 99,9 percent vírusov, baktérií či choroboplodných zárodkov.  

Dobré vedieť: Ako zavesiť bielizeň, aby sa nemuselo žehliť

Žehlenie patrí k najmenej obľúbeným domácim činnostiam. Chcete si ho čo najviac uľahčiť? V tom prípade je dobré vedieť, ako zavesiť bielizeň, aby sa nemuselo žehliť alebo aby ste mali s následným žehlením čo najmenej práce. Nie je preto od veci poznať niekoľko nasledujúcich trikov.

Ešte pred samotným praním nepreplňujte práčku, aby nebolo oblečenie po vypraní príliš pokrčené. Perte pritom na nižšie otáčky, ktoré znižujú pravdepodobnosť pokrčenia. Po vypraní bielizeň po jednom vyťahujte z práčky a starostlivo ju pretrepte, aby ste minimalizovali záhyby.

Vyprané blúzky, košele, šaty, tričká alebo mikiny dávajte na sušiak najlepšie zavesené na ramienku. Nohavice zaveste zase pomocou špeciálneho ramienka na nohavice alebo ich pripevnite v páse štipcami na sušiak. Väčšie kusy bielizne (obliečky, utierky, obrusy) zaveste pomocou niekoľkých kvalitných štipcov, dajte si ale pozor na ich prevesenie.

Najlepšie žehlenie bez žehličky: Revolúciu predstavuje naparovacia skriňa Tefal Care For You

Hľadáte to najlepšie žehlenie bez žehličky, ktoré vám zaručí stopercentný výsledok? Skvelým riešením, ako vyžehliť košeľu bez žehličky a samozrejme aj ďalšie kúsky odevov, je naparovacia skriňa Tefal Care For You. Tento revolučný pomocník vyžehlí bez žehlenia naraz až štyri kusy odevov, ktoré zároveň dezinfikuje a zbaví pachov. Tefal Care For You taktiež ponúka funkciu sušenia jemnej bielizne, ktorá by sa inak v sušičke poškodila.  

Naparovacia skriňa Care For You od Tefalu, ktorá pracuje s horúcou vodnou parou, vlastne funguje ako naparovacia samožehlička. Ušetríte tak vďaka nej veľa času a práce, ktorú by ste inak museli venovať klasickému žehleniu.  

Naparovacia samožehlička od Tefalu: Ako funguje?

Oblečenie, ktoré chcete vyžehliť, dajte na ramienko a zaveste do naparovacej skrine Tefal Care For You. Naraz týmto spôsobom môžete zavesiť až štyri kúsky oblečenia. Následne stačí stlačiť tlačidlo a naparovacia skriňa od Tefalu urobí všetku prácu za vás. Výsledkom budú perfektne vyžehlené košele, blúzky alebo tričká, a to aj bez použitia klasickej žehličky.  

So žehlením bez žehličky si Care For You od Tefalu poradí iba za 10 minút, počas ktorých zvládne precízne vyžehliť až štyri kusy oblečenia. Pokiaľ budete túto naparovaciu skriňu používať napríklad na žehlenie košieľ, výrazne tým ušetríte svoj čas. Ak vám v ruke trvá vyžehliť jednu košeľu 10 minút, doba žehlenia 4 košieľ sa vďaka Tefal Care For You skráti na štvrtinu. A to bez toho, aby ste museli priložiť ruku k dielu.  

Tefal Care For You šetrí nielen čas, ale aj peniaze

Premýšľali ste niekedy nad tým, koľko času týždenne sa venujete ručnému žehleniu košieľ? Ak sú to 2 hodiny týždenne, mesačne je to 8 hodín a ročne 96 hodín. Ako veľmi si ceníte hodiny svojej práce? Ak by ste sa ocenili 50 € za 1 hodinu práce, za 1 kalendárny rok by ste zarobili žehlením košieľ 4 800 €.

V prípade, že košele žehlíte sami sebe alebo svojmu partnerovi, ušetrite si čas, prácu a peniaze a skúste radšej zlomok vyššie uvedenej čiastky investovať do naparovacej skrine Tefal Care For You. Táto investícia sa vám čoskoro vráti, pretože pravidelne využívaná naparovacia skriňa od Tefalu šetrí čas, a tým aj peniaze.   

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko