• Rady & Tipy
  • 1.9.2020

Aké sú najlepšie dózy na potraviny? Dózy na piknik? Potravinové dózy do školy či do mrazničky?

Aké sú najlepšie dózy na potraviny Tefal Masterseal Fresh.png

Dóza guľatá, dóza hranatá, dóza plytká, dóza hlboká, dóza plastová, dóza sklenená. Nemôžete si vybrať?

Tefal MasterSeal Fresh je náš najnovší rad kvalitných plastových dóz na potraviny so zaklapávacím vekom a 100% ochranou proti pretečeniu, ktoré vaše potraviny udržia až 2x dlhšie čerstvé.  Vaše telo aj životné prostredie vám poďakujú. 

Vďaka absencii škodlivého bisfenol A (BPA) a záruke 30 rokov sa môžete spoľahnúť, že vám budú krabičky slúžiť dlhé roky bez zdravotných rizík a bez zbytočného odpadu. Plastové dózy Masterseal Fresh sú 100% hygienické a majú zabudované tesnenie. Tesnenie nemá žiadne medzery, preto sa medzi ním a vekom netvoria baktérie. Jedlo tak zostane dlhšie čerstvé.  Umývanie je vďaka nemu ešte jednoduchšie a krabičky je možné umývať aj v umývačke.

Radi by ste sebe alebo potomkovi pripravili chutný domáci obed do práce či do školy, ale máte strach, že by polovička jedla zostala v taške, prípadne v aktovke? Pevné tesnenie so 100% ochranou proti pretečeniu zabezpečí, že obed zostane v celku. V práci či v škole už stačí otvorenú krabičku len ohriať a skvelý obed je na svete.
Tip: Potrebujete oddelené priehradky v krabičke? Potom je náš rad dóz MasterSeal® TO GO práve pre vás!
Nielen na nosenie do školy, do práce či na piknik, ale aj na uchovanie potravín doma sa krabičky hodia skvele. Okrúhle aj hranaté, plytké aj hlboké, v objemoch od 0,15 l (na med, korenie, soľ, cukor či kávu), cez 1,2 l (ideálna veľkosť na obed) až do úctyhodných 10,8 l (skvelé napríklad na psie granule)  padnú presne vašim potrebám, či už budete potrebovať uchovať jogurt, med, múku, kávu, soľ, čaj, maslo, cukor, šalát, paradajky, jedlo pre domácich miláčikov či dnešné večeru.

Potrebujete zmraziť ovocie, maslo, či iné potraviny?  Rovnako ako do mikrovlnky môžu dózy MasterSeal Micro do mrazničky, kde vaše potraviny zostanú ešte čerstvejšie, bez vniknutia či úniku pachov a vlhkosti!


Tip: Piecť a uchovať jedlo v jednej nádobe?  Ide to!  S našimi dózami Masterseal® Glass môžete upiecť  lahodné lasagne a namiesto zložitého prekladania do druhej misky stačí zaklapnúť veko rovnako ako u všetkých ostatných potravinových dóz Tefal MasterSeal.  1 dóza, 2 použitia, 1 umývanie.

***************************************************************

Máte radi zľavy? Máme pre vás zľavu 20% na naše plastové dózy - MASTERSEAL Fresh v dňoch 28.8. - 6.9.


Pri nákupe na Alza.sk stačí iba v košíku zadať ZĽAVOVÝ KÓD: SK20TEFALSK  
Zľava sa vzťahuje na tieto kategórie:
***************************************************************

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko